17 декември 2025 г.

Лазаня с шунка и млечна сметана

Размер на шрифта
Продукти
50мин.
6порции
Виж видео
½ пакет кори за лазаня
400 мл прясно мляко
500 мл млечна сметана за готвене CREMIO
400 г кашкавал
150 г пармезан
400 г шунка
сол и пипер
Кашкавалът и пармезанът се настъргват. Правоъгълна йенска тава се намазва обилно с млечна сметана за готвене CREMIO. Започва се с ред кори, млечна сметана за готвене CREMIO, отгоре шунка, настърган кашкавал и малко пармезан. Повтаря се до приключване на продуктите, като се завършва с кори и обилно количество CREMIO. Овкусява се с черен пипер и сол. Поръсва се с кашкавал и пармезан. Залива се с прясното мляко и се пече на 200°C за 40 мин.
 
Къде можете да откриете Cremio

Още рецепти

Филтрирай
Готварски рецепти
Сладкарски рецепти
Най-харесвани
Последно публикувани
За пица

За пица и
паста

Перфектен за италианска кухня - пица, ризото и паста
 
Кремообразен

Кремообразен
вкус

Отличен за приготвяне на бързи ястия или изискани рецепти, както и за декориране 
глутен

Без
глутен

Без хидрогенирана растителна мазнина, без глутен.
Киселинно устойчив
 
консистенция

Добра
консистенция

Много добър за смесване с млечни кремове
 
текстура

Издръжлива
текстура

Стабилен няколко дни след разбиване
 
разфасовки

Удобни
разфасовки

Опаковки: 200ml, 500ml, 1L