Продукти за глазурата:
40 мл сладкарски крем CREMIOОрехите се натрошават. Захарта, солта, содата и орехите са смесват. Добавя се разтопеното масло. Постепенно са добавя ½ от пресятото брашно, сладкарският крем Cremio, канелата и другата ½ от брашното, докато се получи не много гъсто тесто*. Върху набрашнена плоскост се разточва с дебелина 5 мм, изрязват се различни форми бисквитки и се редят върху тава с хартия за печене. Пече се в предварително загрята фурна на 200°C за 15 мин.
Приготвяне на глазурата:
В малка касерола се затопля сладкарският крем Cremio, без да завира. Добавя се пудрата захар и се разбърква до получаването на хомогенна смес. Оставя се да изстине.
Готовите бисквитки се украсяват с бялата захарна глазура.
* За по-лесно рязане на формите, тестото може да се остави в хладилник за 1-2 ч.
